Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AMIT A FOLYTATÁSRÓL TUDNI KELL

A 90210 és a Hawaii Five-O után most az Odaát legújabb évadjáról olvashattok, amelyről, az előzőekhez hasonlóan egy olyan összeállítást készítettünk, amelyek az új szezon érdekességeit veszik sorra. Az Odaát nyolcadik évadja rengeteg érdkességet tartogat számunkra, hisz kedvenc démonvadászaink ezúttal is izgalmas kalandokba keverednek. Sőt, állítólag Jensen Ackles és Jared Padalecki is igent mondana egy kilencedik és egy tizedik évadra is, ha a CW úgy dönt, még folytatná a sikeres sorozatot. Nos, reméljük, tényleg így lesz, de addig is sok dolgunk van, például az, hogy megtudjuk, miért lesz érdekes a nyolcadik szezon.

KEZDÉS:
Október 3-án startol a nyolcadik évad első epizódja a CW csatornán és minden szerdán 21 órakor lesz látható.
EPIZÓDSZÁM:
A tervek szerint 23 epizódból áll majd az új szezon, ahogy az előző is. Az évadok egyébként általában 22 epizódból álltak, kivéve a harmadikat, amely 16, és a hetediket, amely 23-ból állt. Így az új lesz a harmadik, amely eltér a megszokott számtól.

JENSEN, A RENDEZŐ:
Jensen Ackles ismét rendezői székbe ül, a harmadik epizódot – melynek címe Heartache lesz – ugyanis ő rendezi majd.
NYOLC EPIZÓD CASTIELLEL:
Castiel, vagyis az őt megformáló Misha Collins a következő évadban miindössze nyolc epizódban fog szerepelni, legalábbis a tervek szerint, de reméljük, időközben megdobják az epizódszámát.
SAM SZERELMES LESZ:
Sam nem tud majd ellenállni a szerelemnek, ugyanis egy Amelia nevű lány iránt fog gyengéd érzelmeket táplálni. A doktornő – akit szarkasztikus modorral áldott meg a sors – kezdetben nem fog bízni a srácban. A karaktert a gyönyörű Liane Balaban fogja életra kelteni.
SEGÍTSÉG EGY VÁMPÍRTÓL:
Egy Benny nevű vámpír segít majd Deannek kijutni a Purgatóriumból. Őt majd Ty Olsson játsza és több epizódban is feltűnik majd